Chatbots van Certigon

Chatbots van Certigon is een dienst ontwikkeld door Certigon. Volgens Certigon kan in de huidige wereld van internet en digitalisering een moderne, duurzame bedrijfsvoering niet bestaan zonder software. Certigon is een softwarehuis waar maatwerk softwareoplossingen worden ontwikkeld.

CHATBOT ONTWIKKELEN

 

Certigon heeft na een innovatief R&D traject besloten om haar dienstenpakket uit te breiden met de ontwikkeling van chatbots. Chatbots zullen de klantervaring en de klantbeleving in een 24/7 markt verbeteren. Klanten willen tegenwoordig niet meer wachten. Ze willen ook na kantoortijden graag een antwoord op hun vraag. Chatbots kunnen hier een positieve bijdrage in leveren. Naast de reguliere contactkanalen, kun je de chatbot als een nieuw communicatie kanaal zien.

Gepersonaliseerde klantcontact met een chatbot

SAMEN MET DE KLANT

 

Het inzetten van een chatbot als communicatiekanaal is een perfecte aanvulling op de klantervaring. Een door Certigon ontwikkelde chatbot wordt op maat gemaakt. In zo verre dat we samen met de klant kijken naar welke communicatieplatformen we in gaan zetten. Vervolgens kijken we hoe we deze kunnen aansluiten op de door de klant gebruikte softwarepakketten.

Verbeter de gebruikerservaring met een chatbot

VELE INTEGRATIEMOGELIJKHEDEN

 

Er zijn integraties mogelijk met communicatieplatformen als Facebook, Chatwidget, Whatsapp, Skype en zelfs SMS. Deze platformen kunnen we koppelen aan bijvoorbeeld Exact, Microsoft Dynamics, Hubspot, Salesforce,Perfect view.  Maar ook bijna elk ander systeem dat je gebruikt. Meer informatie over integratie met jouw systeem kun je vinden op onze pagina backend integratie. Dit is echter nog maar een greep uit de mogelijkheden. Het is zelfs denkbaar om deze chatbots te connecten met eigen ontwikkelde softwaresystemen. In principe is het zo, dat als er ergens een datakoppeling mogelijk is dan kan de chatbot ermee worden geïntegreerd.

Efficiency, verlaag kosten en bespaar middelen met een chatbot

MAATWERK SOFTWARE VAN CERTIGON

 

Door maatwerk software binnen handbereik te brengen van ondernemers kan Certigon bijdragen aan het voortbestaan van de eeuwenoude ondernemersgeest van Nederland. Certigon kan bovendien strategisch partner meedenken met ondernemers. Zo kunnen we tot de beste oplossing komen passend binnen het beschikbare budget. Dat de werkwijze van Certigon werkt wordt bewezen door klantenportefeuille die Certigon inmiddels heeft opgebouwd.

Vierentwintiguursservice met een chatbot