Integraties met communicatieplatformen

Het communicatieplatform is het kanaal waarmee je online informatie uitwisselt met jouw klant. Het is verstandig om goed te onderzoeken welke platformen jouw doelgroep nu al gebruikt en deze te integreren met de chatbot. Is de jongste generatie jouw doelgroep? Dan is een integratie met bijvoorbeeld Instagram of Whatsapp verstandig. Is je doelgroep de zakelijke markt? Dan kan de keuze zomaar op Teams of Slack vallen.

extra online kanaal voor direct contact met jouw klant

 

Het aantal gebruikers van berichten-apps zoals WhatsApp, Slack, Skype en Microsoft Teams stijgt al jaren. Kijk alleen al naar Facebook Messenger, deze had in 2018 meer dan 1,2 miljard maandelijkse gebruikers. Door het digitaal communiceren via deze diverse berichtenplatformen is er steeds meer vraag naar chatbots.

De menselijke toon

 

Chatbots imiteren menselijke gesprekken om zo verschillende taken op te lossen of uit te voeren. In China worden bijvoorbeeld WeChat-bots ingezet voor het maken van medische afspraken, een taxi boeken of inchecken voor een vlucht. Chatbots worden in de komende jaren voor veel verschillende taken ingezet, ongeacht de aard van je dienst of product.

Wij bieden verschillende chatbot integraties met de meeste bekende communicatieplatformen

communicatieplatformen

 

Wij bieden verschillende chatbot integraties met de meeste bekende communicatieplatformen. Kies het communicatieplatform dat bij jouw business past. Of het nou gaat om een chatbot voor Whatsapp, Facebook Messenger of bijvoorbeeld Skype, er is altijd een oplossing voor jou. Staat jouw communicatieplatform er niet bij? Vraag naar de mogelijkheden. Wees klaar voor de toekomst!

Koppelingen met deze communicatieplatformen zijn altijd mogelijk, staat het platform van jouw voorkeur er niet bij, neem dan contact met ons op. We kunnen praktisch elke integratie mogelijk maken.